Nanny van den Heuvel

Mindfulness heeft van mij een blijer mens gemaakt.
Deze ervaring wil ik graag delen en doorgeven en daarom nodig ik u graag uit om samen en met elkaar deze training te ervaren en van elkaar te leren.

Achtergrond

Terwijl Nanny Filosofie en Medische Ethiek studeerde maakte zij lange reizen door o.a. China, Tibet en Nepal. Die manier van leven en denken die zij daar leerde kennen, is voor haar tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie. Het bood haar een vruchtbare aanvulling op de Westerse manier van denken die zij zich als filosoof eigen maakte.

Ervaring

Nanny heeft een brede ervaring in de gezondheidszorg, zowel praktisch als in het beleid en management. Zij werkte als sociotherapeute in de verslavingszorg en was initiator complementaire en belevingsgerichte zorg. Daarnaast werkte zij als docent Ethiek en Filosofie in het hoger onderwijs.

Zij is  gecertificeerd mindfulness training bij Mindfulness Rotterdam en Mindfull Netwerk. Regelmatig volgt zij bijscholing ,retraites, stiltedagen en meditatie sessies in de Vipasana traditie.  Zij heeft trainingen gevolgd bij Nadia Bertelli, Marijke van Duinhoven, David Dewulf, Rob Vincke, Frits Koster,Ttrish Bartley (UK)

 

Trainingen, workshops, lezingen, meditatie

Particulieren, bedrijven en organisaties  kunnen bij Nanny terecht voor mindfulness trainingen, workshops, coaching en lezingen. Specials zoals mindfulness en werk worden ook incompeny gegeven. Mindfulness trainingen voor werkers in de gezondheidszorg worden jaarlijks aangeboden of kunnen op verzoek worden aangevraagd. Ook verzorgt zij thema-avonden, stiltesessie, opfrisavonden en  mindfulness avonden. De trainingen vinden plaats op verschillende locatie’s en in haar eigen studio in Rotterdam. Desgewenst geeft zij trainingen en workshops  op locatie.